Frakt 49 kr / Leverans från 2 dagar / Betala lätt med Klarna

Om ossVarmt välkommen till oss 

Vår webshop är full av produkter med söta djur, själsliga systrar och snygga Black n White motiv designade av Linda Weiland. Alla våra mysiga muggar, fantastiska flaskor och ljuvliga bags är framtagna av bästa kvalité.

Våra egendesignade och annorlunda produkter är skapade för att sätta pricken över i- et i din tillvaro, förenkla vardagen för både barn och vuxna och sätta en härlig personlig prägel på ditt liv! Vi behöver alla mera inspiration, färg och pepp i vardagen.

Vi som tillsammans driver detta familjeföretag är tre systrarna drivna av passion och humor.

Linda 
Själen i detta företag och den äldsta av tre systrar är Linda. Hon är den som illustrerar allt som pryder våra produkter i butiken. Hon är en kreativ konstnär, nytänkande illustratör och obotligt optimistisk och livsnjutare som aldrig slutar skapa. 

Jenny 
Den kreativa koordinatorn här inne är mellansystern Jenny. Hon är en äventyrlig reseproducent och naturälskare med en förkärlek för eftertänksamma och finurliga citat gärna i favoritfärgen gult.

Gisela
Minstingen i familjen som ger den lilla extra kryddan här i butiken är Gisela. Hon är mångsysslaren som antingen driver butiker eller njuter av den ljuva landsbygden påtande i grönsakslandet eller planerandes på nästa kreativa projekt!

Vill du veta mer om våra teman? Ja men då så!

Baby Animals: 

Dessa små härligheter är skapade av Linda tillsammans med hennes 6 åriga son. De har framarbetat både djur och texter tillsammans och detta har sedan lett till en hel uppsjö med urgulliga små bebisdjur. Behöver vi ens berätta hur oerhört stolt han är över resultatet!

Soul Sisters:

Ljuvlig meditation, njutbar vandring eller rensande löpning. Vad gör du i ditt liv för att må bra? Vilken själs syster är du? Dessa funderingar var starten på våra härliga Soul Sisters som är framtagna av Jenny och Linda tillsammans. Baserade på deras olika intressen och sammansatta för att påminna och inspirera alla i vardagen. Vem vill inte ha en mugg på tex jobbet som får dig att tänka på just din passion i livet!

Black n White:

Dessa uppstod lite oväntat ur en konstutmaning på instagram och blev snabbt en stor favorit . Det fanns helt enkelt inget annat att göra än att trycka upp illustrationerna tillsammans med lite inspirerande citat på mysiga muggar och användbara vattenflaskor, och som dom gifte sig! Älskar du också citat? Ja, då kommer du älska våra Black n White produkter du med.

Mini Bugs:
Kommer inom kort!

Så vad väntar du på ?
In och botanisera bland alla våra produkter och få hem din alldeles egna Soul Sister mugg eller gulliga giraff-vattenflaska till bustrollet ditt redan i dag!

Varmt välkommen 

 / Systrarna Linda, Jenny och Gisse